Салон Магии и Мистики Елены Руденко. Киев ,тел: +380506251562 Гадание. Приворот. Отворот. Снятие порчи. Защита. Школа магии. |
|
| НБУ силою примусить банки продавати населенню долари. | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Лейла
Награды : Сообщения : 1458 Очки : 5949 Дата регистрации : 2012-10-07 Репутация : 1
| Тема: НБУ силою примусить банки продавати населенню долари. Пн 26 Ноя 2012, 10:31 | |
| Арбузов вважає, що курс американської валюти буде падати.
УНІАН НБУ обіцяє, що дефіциту долара не буде Якщо долар опуститься нижче позначки 8,18 грн і банки перестануть продавати його населенню, то такі фінустанови можуть втратити ліцензію на роботу, заявив глава Національного банку Сергій Арбузов. "Я думаю, що це не межа. Я думаю, що курс буде рухатися вниз", - заявив Арбузов, відповідаючи на питання про те, чи буде падати курс долара. При цьому глава НБУ підкреслив, що валютний курс встановлює ринок. Нагадаємо, долар як на міжбанку так і на готівковому ринку почав стрімко дешевшати після того, як влада заговорила про запровадження 15% податку від суми усіх валютних операцій. Після цього населення почало активно здавати валюту, щоб не втратити пізніше, наприклад, по 15 доларів з кожної сотні "зелених".
| |
| | | Лейла
Награды : Сообщения : 1458 Очки : 5949 Дата регистрации : 2012-10-07 Репутация : 1
| Тема: Re: НБУ силою примусить банки продавати населенню долари. Пн 26 Ноя 2012, 10:34 | |
| Бютівець "розкрив" інформацію, начебто одержану від регіонала.
Коментарі Гривня може знецінитися у 1,5 рази в 2013 році, вважає депутат Народні обранці від Партії регіонів чекають знецінення гривні щодо долара до рівня 12/1 в наступному році. Про це заявив представник фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ. "Я нещодавно говорив з Юрієм Мірошниченком, і він відверто в кулуарах заявив, що курс гривні до кінця наступного року буде 1 до 12. Це говорять представники влади, знайомих своїх попереджають. Ось до чого нам треба готуватися у наступному році", - зазначив бютівець. "Якщо ми подивимося на макроекономічні показники за останні півроку, вони мають тенденцію лише до погіршення. І я не бачу якихось можливостей для позитивних змін у наступному році", - підтвердив справедливість таких очікувань депутат.
| |
| | | Лейла
| Тема: Re: НБУ силою примусить банки продавати населенню долари. Пн 26 Ноя 2012, 10:42 | |
| На думку фахівців, Нацбанк таки може зменшити глибину падіння гривні.
Долару пророкують значний стрибок На сьогоднішній день в Україні є усі передумови для глибокої девальвації нацвалюти до 10 грн за долар. А зменшити обвал можна буде тільки тоді, коли НБУ зробить конкретні дії, заявив президент Асоціації українських банків (АУБ) Олександр Сугоняко. "Я вважаю так, виходячи з оцінки платіжного балансу країни. Але не тільки. У нас за січень - вересень баланс товарів склав мінус 14 мільярдів, рахунок поточних операцій - мінус 9,3%", - сказав експерт. За його словами, якби не було запозичень або якщо за рахунком операцій з капіталом і фінансових операцій був би відтік, як восени 2008 року, то українці вже сьогодні мали б курс 10 грн/дол. Сугонятко також висловив переконання, що зменшити глибину падіння нацвалюти НБУ може трьома способами: запровадити 100% обов'язковий продаж валютної виручки експортерами на період фінансової кризи; не допускати експорт через офшори із заниженням вартості експорту; ввести мито на імпортні товари. Крім того, президент АУБ вважає неправдивою інформацію НБУ про те, що підстав для девальвації немає. "Щодо того, що НБУ говорить, що підстав для девальвації немає: хіба зростання інфляції, запровадження акцизів на сигарети, підвищення податків, а значить, зростання цін не є підставою для девальвації?", - зауважив він.
| |
| | | | НБУ силою примусить банки продавати населенню долари. | |
|